"Ugly Models": Agjenci modelingu për të shëmtuarit

“Ugly Models”: Agjenci modelingu për të shëmtuarit

"Ugly Models": Agjenci modelingu për të shëmtuarit“Ugly Models” është një agjenci londineze për model dhe modele me pamje jo të zakontë. Femra dhe meshkuj obezë, të rinj dhe të reja të mbingarkuar me tatuazhe dhe pirsing, me stile shumë të çuditshme flokësh, me një konstrukt fizik prej primatësh dhe me përmasa jo klasike 90-60-90

Aty ka vend për të gjithë dhe të gjithë mund të aspirojnë për një kopertinë ose për të marrë pjesë në një spot televiziv!