Tag: 22 dhjetor

Sot ka nisur stina e dimrit

Në hemisferën veriore, sot, tre minuta pas mesnatës, ka arritur dimri. Në këtë kohë, largësia midis Diellit dhe Tokës ka qenë 147,175,920 kilometra. Në të njëjtin moment, në hemisferën …