Tag: 22 deputetë në grevë urie

Deputetë të PS në grevë urie

Deputetë të PS dhe mijëra mbështetës të saj kanë kaluar natën e parë të protestës masive që po mbahet para selisë së kryeministrisë. Protesta është zhvilluar në përgjithësi e qetë, përvec …