Tag: 14 arrestime

Një femër vdes në aksident

Gjatë 24 orëve të fundit, policia raporton se kanë ndodhur 79 aksidente trafiku pa të lënduar, 14 aksidente me të lënduar dhe një aksident fatal. Po ashtu gjatë kësaj kohe kanë ndodhur 14 …