Rrjeti social Facebook përsëri ndryshon pamjen në mënyrë drastike

Rrjeti social Facebook përsëri ndryshon pamjen në mënyrë drastike

Rrjeti social Facebook përsëri ndryshon pamjen në mënyrë drastikeRrjeti social Facebook edhe njëherë do ta ndryshojë pamjen në mënyrë drastike dhe atë pa paralajmërime paraprake.

Nëse ende nuk e shihni Timeline-n , atëherë ende nuk jeni në valën e parë të përdoruesve të cilëve u është mundësuar kjo.

Facebook në fillim të nëntorit 2012 e publikoi testimin e pamjes së re të TIMELINE profilit, kështu që ajo vendosi gjithçka në një kolonë të vetme, mirëpo nuk tregoi se ajo është vendimi përfundimtar dhe se është e obligueshme për të gjithë përdoruesit.