Robbie Williams nuk do të refuzonte të flinte e Mila Kunis

Robbie Williams nuk do të refuzonte të flinte e Mila Kunis

Williams ka thënë se nuk do të ishte në gjendje të refuzonte të shkonte në shtrat me Mila Kunis.Kur u pyet nëse ai do të donte të argëtohejmeMila Kunis, këngëtari ka pranuar se nuk do të mund ta refuzonte.

“Hmm… sikur të vinte puna deri aty, do t’i thosha të më priste në hotel. Do të ishte e vështirë ta refuzoja,” thotëWilliams.

Gazetari e pyeti më pastaj nëse i duket seksi bashkëshortja e Gary Barlow, i cili luan në bendin e tij, ndërsa Robbie tha me shaka se nuk dëshiron të përgjigjet në këtë pyetjeje.

“Jo, jo, herën e fundit kam pasur një problem kur thashë se më pëlqen gruaja e Garyt, Dawn Andrews.

Këtë herë ju nuk do të merrni një përgjigje”, tha ai, duke shtuar se është i martuar për fat të mirë dhe se e dashuron dhe respekton bashkëshorten e tij.

Këngëtari britanik kohë më parë u bë baba për herë të parë. Ai së bashku me bukuroshen Ayda Field u bënë prindër të një vogëlusheje të cilën e quajtën Theodora, për të cilën ka thënë se ua ka ndërruar qasjen ndaj jetës.