Rob Kardashian: Shqipëria gjë e bukur, krenar me Ritën

Rob Kardashian: Shqipëria gjë e bukur, krenar me Ritën

I dashuri i Rita Orës, Rob Kardashian, ka shkruar në profilin e tij në Twitter se është duke u ndjerë shumë krenarë me të dashurën e tij, e cila për shumë pak kohë do të performojë në Tiranë, për nder të 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë.

“Aq krenar me Rita ORA. Ajo është gati për të performuar përpara një milion qytetarëve dhe presidentit të vendit të saj!

Shqipëria gjë e bukur”, ka shkruar Kardashian në profilin e tij.