Paul Simon me album të ri

Paul Simon me album të ri

Gjatë karrierës së tij 50 vjeçare, kantautori Paul Simon ka nxjerrë dy disqe me regjistrime te drejtperdrejta nga koncertet si dhe nëntë disqe me kompilime nga kompozime të ndryshme gjatë viteve.

Tani artisti ka nxjerrë në treg dy CD dhe një Video, që shiten si komplet me titullin “Live in New York City”.