Nora Istrefi ”tradicionale”

Nora Istrefi ”tradicionale”

Ditë më parë, në udhëtimin e saj në Shqipëri, Nora Istrefi ka shijuar atë.

Në shënim të këtij përvjetori te rëndësishëm historik, këngëtarja i është kthyer tradicionales dhe gjatë vizitës në muze ka veshur kostume kombëtare shqiptare.