Leonora jam shqiptare, nuk përziem me turq

Leonora jam shqiptare, nuk përziem me turq

Këngëtarja Leonora Jakupi me shumë bindje mohon të ketë lidhje me Can Yahya, djaloshin turk.

Me të kuptuar lajmin e botuar ditë më parë në një tabloid shqiptarë për lidhjen e saj me Canin, ajo nëpërmjet “Zërit” ka demantuar duke e quajtur këtë vetëm një shpifje.

“Sinqerisht unë as që e njoh këtë djalosh, asnjëherë nuk ia paskam dëgjuar emrin. Jam një shqiptare dhe nuk dua të përziem me turq. Kjo është vetëm një montim i atyre që duan të ulin imazhin tim”, ka thënë ajo për “Zëri”.