Jose Mourinho: Secili lojtar të përmirsohet

Jose Mourinho: Secili lojtar të përmirsohet

Trajneri i Real Madridit, Jose Mourinho, ua ka tërhequr vërejtjen lojtarëve të tij që të jenë të kujdesshëm dhe të përmirësohen në rast se dëshirojnë të mbrojnë titullin.

“Ozil po merr kritika? Vërtet? Ai po luan sikurse të tjerët, ata të gjithë duhet të përmirësohen”.

Që të fitojmë duhet të luajmë mirë, sepse nëse s’luajmë mirë, ne nuk fitojmë. Të tjerat ekipe kanë më shumë fat në detaje të caktuara dhe mund të fitojnë pa luajtur mirë”, ka thënë Mourinho.