Ja si ragon gjashtëvjeçari kur mëson se do ta ketë edhe një motër

Ja si ragon gjashtëvjeçari kur mëson se do ta ketë edhe një motër

Ja si ragon gjashtëvjeçari kur mëson se do ta ketë edhe një motërKy është momenti kur një djalosh në Shtetet e Bashkuara të Amerikës mëson se do bëhet me një tjetër motër.

Prindërit e tij kishin përgatitur një tortë për të zbuluar të vërtetën e gjinisë së fëmijës në pritje.
Gunner dhe dy motrat janë pranë tortës.

Gjashtëvjeçari pret tortën dhe zbulon se ajo është rozë brenda, çka do thotë se do bëhet me një motër të tretë.
Ai shpërthen në lot.Është vajzë. Është një tjetër vajzë. I urrej vajzat. Gjithmonë është vajzat, vajzat, vajzat”.

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=VrAcV2ywnqc”]