Hashim Thaçi: Po e realizojmë ‘Misionin e Ri’

Hashim Thaçi: Po e realizojmë ‘Misionin e Ri’

Hashim Thaçi: Po e realizojmë ‘Misionin e Ri’Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, ka thënë se të gjithë duhet ta respektojnë Kushtetutën e Kosovës dhe ligjet dhe i gjithë spektri duhet të reflektoj me interes të vendit dhe të qytetarëve të Kosovës.

Ai ritheksoj se kanë organizuar zgjedhje fer dhe të lira e po ashtu do t’i japin një përgjigjen më të mirë të mundshme qytetarëve të Kosovës për ndërtimin e institucioneve stabile, efikase dhe të cilat do të punojnë për zhvillim ekonomik, rritjen e vendeve të reja të punës dhe integrimin e Kosovës BE dhe NATO.

Ai tha se do të vazhdojnë ta realizojnë ‘Misionin e Ri’ për të cilin tha se edhe rruga që po fillon Deçan-Plavë është pjesë e ‘Misionit të Ri’.