Flamuri në furgonin e policisë së Maqedonisë

Flamuri në furgonin e policisë së Maqedonisë

Flamuri shqiptar është vendosur në një furgon të Policisë së Maqedonisë.

Fotografia e bërë është shpërndarë nga disa portale maqedonase, të cilët e kanë quajtur skandal këtë fotografi që është bërë në një lokacion të panjohur, informon INA.

Sipas portaleve maqedonase, fotografia shihet se është bërë pranë një pompe të benzinës dhe se nuk dihet ku të jetë bërë ajo. Një pjesë e madhe e qyteteve të banuara me shqiptarë në Maqedoni janë vërshuar me flamujt kombëtar. (INA)

  • alban ademaj

    I perkuzoj te gjith shqiptart ane ban te bashkohen per ket dit 28 netorit qe te jen te bashkuar siq pat than ismajl gjemajli ata se e din veten akoma shqiptar mut te vin urime 100 vjetori shqiptar an e ban kobit