Archive: September 2014

Polici mbi një pemë

– Zoti polic ca bën aty? Polici përgjigjet.. –    Po ha kumbulla… –    Hajde gomar hajde..ajo është qershi…Ja kthen kalimtari.. –    Gomar je ti,se kumbullat i kam ne …

Tre tregtarë

– Të mendosh që unë i shita një stereo një të shurdhi! Ndërhyn njëri prej tregtarëve: –    Eh… vogëlsira! Të mendosh që unë i shita një raketë tenisi njërit që ishte cung nga …

Vetëvrasja

–    Para një jave desha te vras veten. –    Po si? –    Do hidhesha nga çatia. –    Po ç’të beri te ndryshoje mendje? –    Ajo: Kisha frike te hipja ne çati se mos bija.

Polici dhe Prostituta

Mirëpo policët nuk janë në dijen dhe siç ndodh gjithmonë kanë ndjenjën e dyshimit mbi profesionin që ato kanë kryer. Teksa i pyesin për të dhënat, i kërkojnë edhe punën. Vjen e para dhe …

Fshatari në disko

Hyn brenda dhe ulet te pjesa e banakut. Në një moment i afrohet dikush, që i thotë: “A ke pak bar…?” Fshatari i përgjigjet: “Po, kam. Pse, edhe ti rrit lepuj e lopë?”

Komandon burri apo gruaja?

– Kush komandon ne shtëpinë tuaj? – Gruaja – i përgjimet kalimtari. – Atëherë urdhëro e merre një kalë te kuq. Kështu veproi dhe me te tjerë deri sa erdhi njeri i cili pyetjes se mësipërme …