Archive: April 2014

2 tipat e grave

Gratë ndahen në dy grupe: shtëpiaket dhe romantiket. Nëse shohin pluhur mbi tavolinë, shtëpiaket e fshijnë menjëherë, kurse romantiket vizatojnë një zemër…

Tuneli që s’çon askund

Në pjesën perëndimore të Manhatanit është duke u krijuar një tunel prej 185 milionë dollarësh, i financuar nga shteti, i cili nuk çon askund, tani për tani. Hendeku i betontë, i gjatë 245 …

Peja mposht Besën 95-79

Në ndeshjen e mbetur nga xhiroja e XIX e ETC Superligës, Peja ka shënuar fitore ndaj Besës për tu përforcuar në vendin e parë të tabelës me dy ndeshje më shumë të zhvilluara se Sigal …