Archive: December 2013

Dialog pa dallime

Kosova dhe institucionet e saj, duhet të punojnë më shumë në integrimin e të gjithëve në shoqërinë kosovare, pa bërë dallime. Kështu thonë udhëheqës të institucioneve dhe partive politike …