Archive: July 2013

Sekretet e martesës së lumtur

Çfarë të thotë për ju të jeni të lumtur?!! Të jeni të buzëqeshur gjatë gjithë kohës, të jeni të kënaqur me veten dhe të tjerët rreth jush, apo të keni rehati shpirtërore?! Sipas psikologut …