Archive: December 2012

Jaguar debuton Tipin-F

Kompania e makinave Jaguar është futur tani në territorin e makinave të sportit, me debutimin e makinës të shumë-pritur, roadsterin ‘F-Type’. Jaguar e ka prezantuar super-makinën tek Paris …

Rita Ora “transparente”!

Rita Ora duket se i ka shijuar maksimalisht pushimet e saj në Dubai, ndërsa në këto foto të fundit të botuara nga The Sun ajo duket me “e nxehtë” se kurrë. Me rrobabanjo të bardha dhe tejet …