Archive: June 2012

Google Docs tani edhe offline

Nëse jeni përdorues i rregullt i Google Docs, atëherë me siguri se ju intereson ta dini se Google në konferencën e saj të zhvilluesve Google I/O ka zbuluar dhe demonstruar diçka të re rreth …