Archive: April 2012

Pavilionët me Ivy Bridge

Pavilionët e HP-së janë në dispozicion me procesorët Ivy Bridge. Bëhet fjalë për modelet dv6t(15.6 inç) dhe dv7t(17.3 inç) të cilët në konfigurimin fillestar vijnë të pajisur me procesorin …

E kam për me hangër

Një ditë kishte ardhur veterinari për t’i kontrolluar pulat, dhe i thotë shitësit se pulat e tij kanë HIV – SIDA. Shitësi bën apel që të gjithë t’i kthenin pulat, dhe ashtu bën të gjithë. …

Vijat e rruges

Malazezt edhe boshnjakt vendosin mi ndërtu ni rrug bashk edhe malazezt thojin: – Ju boshnjakt boni rrugen e na pi bojim vijat. Kur ta marojin rrugen boshnjakt, malazezt i bojin do vija …

Si do të shkatërrohet bota

Që nga viti 2000 e këndej kanë filluar të përmenden skenarë të ndryshëm rreth shkatërrimit të botës dhe zhdukjes së njerëzimit, ndërsa më i freskët është ‘hiti’ se Kalendari Maja përfundon …

Fryhet administrata

Rreth 500 punëtorë të rinj i janë shtuar administratës publike tremujorin e parë të këtij viti. Si pasojë, shpenzimet në paga u rritën për 15 milionë euro. Ministri i Financave, Bedri Hamza …

Makina e vogël ekologjike

Makina “Volpe” e gjërë vetëm një gjysmë metri dhe e gjatë 1.5 metra me peshën 350 kilogram. Ajo mundet që të futet në rrugë pa problem por më shumë se kaq të hyjë brenda ndërtesës, brenda …