Archive: January 2012

BMW X6 M50d

Suksesi global i modelit koncept BMW X është rrënjosur në një nivel të performancës sportive që nuk mund të shihet në modelet tjera të veturave që tërheqin me katër rrotë. Motorët e …

A rigjenerohen organet?

Shkencëtarët analizuan procesin e plakjes të organeve në trupin tone. Të gjitha organet, përveç trurit dhe syrit, mund të rigjenerohen dhe në këtë mënyrë trupi ynë arrin të qëndrojë 10 vjet …

Ku po i marrin

Për gjashtë muaj, kosovarët i deponuan në bankat komerciale hiç më pak se 166 milionë euro. Zyrtarë të Bankës Qendrore thonë se deri në dhjetor të 2011’ës, vlera e depozitave ka arritur 2 …