Archive: October 2011

Ngec ekonomia spanjolle

Ekonomia spanjolle ka ngecur. Siç bëri të ditur Banka Qendrore në Madrid, rritja ekonomike në tremujorin e tretë të vitit, krahasuar me tremujorin e mëparshëm ishte 0 për qind. Banka …

Letër Fatmir Limajt

Më 19 shtator 2009, Agim Zogaj kishte një letër në tetë faqe. Në të thoshte se nëse kjo letër nuk bie në duart e pushtetit, të paktën familja e tij do ta lexojë dhe do t’ua japë të tjerëve. …