Archive: August 2011

Duro: E durojmë edhe barazimin…

Franca është një ekip me shumë peshë në futbollin europian apo botëror, por për Klodian Duron, ajo nuk është shumë ndryshe nga skuadrat e tjera të mëdha që kanë shkelur në “Qemal Stafa”. …

Botërori i Atletikës

Kampionit kubanez Davron Robles i është hequr medalja e artë dhe suksesi pas provës televizive ku shfaqet që ka penguar kinezin Liu Xiang në garën e 400 metrave me pengesa. Robles në një nga …