Archive: June 2011

Zannier largohet nga Kosova

Përfaqësuesi i Kombeve të Bashkuara në Kosovë, Lamberto Zannier, po e përfundon punën e tij në Kosovë. Ai përfundon misionin e tij në Kosovë pas më shumë se 3 vjetësh, për të marrë drejtimin …

Kosova me 1.733.872 banorë

Zyrtarë të Entit të Statistikave të Kosovës kanë bërë të ditur se numri i përgjithshëm i banorëve në Kosovë është 1.733.872, duke përjashtuar Leposaviqin, Zubin Potokun, Zveçanin dhe pjesën …