Archive: May 2011

Migrena, mbërrin sprej nga hunda

Migrena mund të kurohet edhe nëpërmjet një sprej nga hunda. Bëhet fjalë për një formulë “përdor dhe hidh” me bazë zolmitriptani, tashmë e disponueshme në farmacitë amerikane dhe shumë shpejt …

Kastrioti e mbrojti titullin

“Punën time e kam kryer me sukses. Nga e diela (me 29 maj) më ka skaduar kontrata dhe tash në një farë forme nuk jam trajner i kësaj skuadre”, ka thënë Sami Çerkini. Skuadra e hendbollit …