Archive: March 2011

Fëmija që pa parajsën

Një fëmijë amerikan, i cili rrezikoi të vdiste nga një peritonit akut, ka folur në televizion për eksperiencën e tij, duke thënë se takoi stërgjyshin në parajsë. Colton Burpo, në vitin 2002, …

Dobësimi me baktere speciale

Bakteri i ri futet në jogurt dhe prodhon molekula specifike, të cilat reduktojnë indin dhjamor nënlëkuror në organizëm. Për nevojat e njerëzve të trashë apo për ata mbipeshë shkencëtarët …