Archive: December 2010

QKUK ka mbetur pa ngrohje

Qendra Klinike Universitare e Kosovës, nga e hëna, nuk po furnizohet fare me ngrohje nga ngrohtorja Termokos. Ngrohje nuk ka fare, as sot, përderisa si pasojë e mungesës së ngrohjes, është …

Pacolli: Neve ose AAK’në

Nëse PDK’ja lidh koalicion me AAK’në, ne nuk hyjmë në Qeveri. Konsideroj se kontributin tim më të madh do ta jepja në Presidencë. Qasja jonë konstruktive u keqkuptua nga njerëzit, prandaj …

PZAP dënon partitë

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtesa për shkelje ligjore gjatë fushatës, i ka dënuar partitë politike me 345 mijë e 700 euro. PDK’ja prin me gjoba, e pasuar nga LDK’ja e AAK’ja. KQZ’ja …