Archive: March 2010

Hapi i parë konkret

Pyetësori i dërguar nga Bashkimi Evropian për marrëdhënie tregtare, paraqet hapin e parë konkret të Kosovës drejti integrimit në BE. Ministri Lutfi Zharku thotë se kjo do t`u mundësojë …

Termet ne Kosove, pa pasoja

Në disa qytete të Kosovës janë ndier dridhje të fuqishme të tokës. Deri më tash nuk raportohet për dëme dhe viktima. Ende nuk është raportuar zyrtarisht për shkallën e dridhjeve dhe …