Archive: December 2009

Nafta 80 dollarë për fuqi

Çmimi i karburanteve vazhdon të mos ndalet në tregjet e huaja. Nga të dhënat e bursave vihet re si nafta po tkurret me mbi 77 dollarë për fuçi dhe ka tendencë për rritje të mëtejshme për …