Archive: November 2009

Beyonce me album të ri

Kengetarija Beyonce Knowles ka konfirmuar se ajo do të lëshojë album të ri në vitin e ardhshëm, edhe pse kishte kaluar shumicën e këtij viti duke realizuar turneun “I Am… Sasha …

Ilir Meta vizitonë Kosovë

Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë Ilir Meta, do të zhvillojë sot një vizitë zyrtare dyditore në Kosovë me ftesë të Ministrit të Punëve të Jashtme të …