Archive: May 2009

Adoleshentja Gjyste Vulaj

E qeshur, e çiltër pa kurrfarë droje, e shpenguar, e pakufizuar në asgjë, ajo të flet natyrshëm për jetën e saj. Ka mbetur po ajo Gjyste pa ndryshuar tash e shumë vite si në pamje dhe në …

VALTONI bën për vete vajzat

Valton Krasniqi është një nga këngëtarët që pëlqen të performojë ‘live’, dhe këtë mundohet ta arrijë në pjesën më të madhe të koncerteve që organizon apo ku është i ftuar. I …