Archive: March 2009

Nora në lidhje stabile

Këngëtarja Nora Istrefi ka hedhur poshtë thashethemet se lidhja e saj me Robert Berishën është në krizë, duke thënë se ata planifikojnë martesë.Në një intervistë për shtojcën “Panorama …

Skenat e nxehta para familjes

Rebecca Romijn, e cila ka lindur dy vajza binjake në muajin dhjetor, i merr me veti në punë ato, duke nënkuptuar kështu se edhe skenat e dashurisë i xhiron para tyre. Rebecca ka vajzat …

Me kë do plaket Jehona

Këngëtarja Jehona Sopi ka udhëtuar me avion, nga Prishtina drejt Tiranës, me krehjen e flokëve dhe e grimuar, e gatshme për të dalë në skenën e festivalit “Top Fest 6”. Ajo, me …