Zogu im është më i mirë se i Tunës

Zogu im është më i mirë se i Tunës

Zogu im është më i mirë se i TunësNuk është vetëm Tuna, ajo e cila flet për zogun! Kësaj radhe për zogun e saj ka folur aktorja dhe këngëtarja Shota Baraliu.

Shota ndër të tjera ka thënë se zogu i saj është më i mirë se i Tunës, por për atë të Tunës ajo thotë së e ka fantastik ngase e vlerëson shumë dhe i pëlqen ajo. Ajo flet edhe për sexin, ku sipas saj sexi e ka rëndësinë e vet dhe pa të ajo nuk mund ta mendon jetën,transmeton bota sot.

Hahahahaha secila femër e ka zogun e vet e ka më te mirin, por dhe i Tunës është fantastik sepse e vlerësoj shumë këtë këngëtare, më pëlqen muzika e saj, karakteri i saj, energjia e saj, e për zogj secila e vlerëson të vetin hahaha (qeshet).