Zhveshet Nora më shumë se Beyonce në klipin ''Baby Jem"

Zhveshet Nora më shumë se Beyonce në klipin ”Baby Jem”

Zhveshet Nora më shumë se Beyonce në klipin ''Baby Jem"Kanë ardhur edhe kritikat e para për videon e Norës, ku thuhet se video është inspiruar nga videoklipi i Beyonce, “Drunk in Love”, përderisa këngëtarja në video ka më shumë skena nudo se këngëtarja amerikane.

Lansimi i videoklipit “Baby jem” i këngëtares Nora Istrefi bashkë më të fejuarin e saj ka bërë që ajo të kritikohet shumë nga disa fansa të saj.

Madje, është thënë se ekspozimi dhe skenat e këtij videoklipi janë tërësisht të frymëzuara nga video “Drunk in Love” të këngëtares së njohur amerikane Beyonce.

Në facebook Nora ka marrë komente fyese nga shumë njerëz të cilët janë më konservativ sa i përketë paraqitjeve nudo të këngëtarëve shqiptare nëpër videoklipe, përderisa Nora në një status në Instagram ka shkruar.

“Baby Jem . Kena dasht me nda një pjesë të jetës tonë personale me ju fansa të dashur. Shpresoj të ju pëlqej”.Kaq “hot” është jeta personale e Norës dhe Robertit, atëherë pse ata ende janë të fejuar dhe nuk janë martuar ende?E, sa ngjasojnë videoja e Norës me të Beyonce në sjellim të dyja këtu më poshtë.

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=NrUZoJbES_Q”]

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=5kJGuWPBqdc”]